Roa dig med andra saker än att städa

Kanske du gillar att vara ute i naturen och fotografera och orkar inte med att städa hemma. Du mellanlandar bara då och då och skjuter upp det. Du kan ta hjälp av en städfirma för att få en hemstädning i Stockholm. Besök stadenergi.se och boka Städenergi. Väntar du på att få ett vackert flygfoto över ditt hem, så kanske du vill lägga tiden på att röja och städa på utsidan så det blir snyggt? Då kan du lämna insidan av huset till Städenergis trygga händer. Du kan boka in en första provstädning för att se om det passar dig, sen kan du anlita dem att komma så ofta du vill.

Städenergi – Städar åt både privatpersoner och företag

Städenergi är ett städföretag och kan bland annat hjälpa dig med :

  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Visningsstädning
  • Byggstädning
  • Kontorstädning

Både företag och privatpersoner kan anlita Städenergi. Dessutom har du rätt till att göra avdrag om du anlitar en städfirma.

Ska du flytta?

Om du ska flytta så vet du kanske hur mycket jobb det är. Det ska packas, det ska bäras och det ska kommas i ordning i det nya hemmet. Ovanpå det så måste en godkänd flyttstädning ske av din förra bostad. Om du inte orkar eller inte har tid så kan du följa den här länken och boka in en flyttstädning. Städenergi kommer ge dig en flyttstädning i Stockholm som garanterat blir godkänd. Om den mot förmodan inte blir det, så har de en garanti att de kommer tillbaka och gör om!

7 Nov 2015

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Aerofoto tillhandahöll en tjänst för flygfoto.
De använde en zeppelinare som gjorde att kostnaden var en bråkdel jämfört med kort tagna från helikopter/flygplan.

Utöver zeppelinare användes en 17 meters teleskopmast samt att man tog bilder även från marken.

Ett kort tag under 2008 drev Attila Gál som låg bakom Aerofoto en blogg på nätet, men inga inägg har gjorts på flera år. 2009 hade nya inlägg gjorts på en annan blogg.

Så här kan det se ut, när man är uppe i en zeppelinare;