Att flytta kan vara rätt jobbigt - eller lätt

För den som flyttat en eller ett par gånger vet att det kan vara riktigt jobbigt och slitsamt. Särskilt om man gör allt själv, från att packa, bära, transportera till att packa upp och sedan flyttstäda gamla bostaden på det. Där till kommer det en massa andra måsten. Men, det går att göra flytten så mycket enklare. Antingen genom att planera väl, eller anlita flytthjälp och hjälp med flyttstädning Huddinge. Vilket som passar dig beror på dig själv och din plånbok.

Bra med god planering

Om du väljer att flytta själv, för du tycker det känns bäst eller att du inte har råd att anlita hjälp, så går det så klart att underlätta en massa genom god planering. Det från att du vet datumet du ska flytta in i nya bostaden. Packningen kan göras lättare genom att rensa ut och slänga en massa saker, dels blir det mindre att packa, dels mindre att bära, samt lättare hålla ordning på nya stället utan en massa prylar. Flyttstädningen är även den bra att planera och gärna lägga minst en hel dag på att göra det bra. En checklista är att rekommendera.

Smidigt med flytthjälp

Om du känner att du har råd att anlita hjälp, gör det! Det blir så mycket enklare att få hjälp av en flyttfirma så väl som hjälp med flyttstädningen. En bra städfirma finns på Flyttstädnynäshamn.nu. Du kan ju dessutom få det billgare tack vare att det finns RUT-avdrag.

15 Aug 2020

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Aerofoto tillhandahöll en tjänst för flygfoto.
De använde en zeppelinare som gjorde att kostnaden var en bråkdel jämfört med kort tagna från helikopter/flygplan.

Utöver zeppelinare användes en 17 meters teleskopmast samt att man tog bilder även från marken.

Ett kort tag under 2008 drev Attila Gál som låg bakom Aerofoto en blogg på nätet, men inga inägg har gjorts på flera år. 2009 hade nya inlägg gjorts på en annan blogg.

Så här kan det se ut, när man är uppe i en zeppelinare;