Möbler, utemöbler och inredning hos WeGot

Går du i tankarna att handla lite nya möbler till hemmet? Kanske är det utemöbler du är sugen på eller är det lite ny inredning du behöver? Oavsett vad du behöver till hemmet inom dessa kategorier så hittar du det på wegot.se. Här kan du botanisera bland trädgårdsmöbler, soffor, sängar och inredning. Det går smidigt att beställa det du vill ha direkt på hemsidan och du får det levererat hem inom 1-4 dagar! WeGot har även en fysisk butik i Malmö som du kan kika in till om du är i närheten. De har en hela 1200 kvm stor butik!

Möblera utomhus

När det kommer till trädgårdsmöbler så hittar du en mängd olika varianter hos WeGot. Allt är en fråga om vad du har för smak och vad du har för typ av uteplats. Bland annat kan du köpa:

  • Konstrotting
  • Matgrupper
  • Trämöbler
  • Dynbox
  • Sittsäckar
  • Stolar & Fåtöljer
  • Solsängar

WeGot har ett stort utbud när det kommer till trädgårdsmöbler. Du hittar hela matgrupper som passar bra på den stora altanen, uteplatsen eller om du har en stor trädgård. Har du bara en balkong eller en liten uteplats så finner du utemöbler som kommer att passa här med. Du kan välja mellan caféset och mindre grupper. Kanske en matta eller två är något att lägga på balkongen under dina möbler? Hos WeGot hittar du flera olika sorters mattor! En solsäng eller två kan vara trevligt att införskaffa med! Varva sköna sittstunder vid trädgårdmöblerna med att sola i en av dem. WeGot har även produkter för att vårda de olika typerna av trädgårdsmöbler som de har. Passa gärna på att köpa en grill och lite plädar och kuddar att lägga i din trädgårdssoffa. Dessa filtar och kuddar kan du sedan lägga i dynboxen när du inte använder dem.

19 Dec 2014

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Aerofoto tillhandahöll en tjänst för flygfoto.
De använde en zeppelinare som gjorde att kostnaden var en bråkdel jämfört med kort tagna från helikopter/flygplan.

Utöver zeppelinare användes en 17 meters teleskopmast samt att man tog bilder även från marken.

Ett kort tag under 2008 drev Attila Gál som låg bakom Aerofoto en blogg på nätet, men inga inägg har gjorts på flera år. 2009 hade nya inlägg gjorts på en annan blogg.

Så här kan det se ut, när man är uppe i en zeppelinare;