Kikare och åtelkameror

Handla Digitalt är butiken på nätet där du hittar ett sortiment för djur och naturälskare. Oavsett om det är en stor kikare eller en åtelkamera du är ute efter, så har de Sveriges bredaste sortiment av dessa produkter, samt även andra som värmekameror, kikarsikten och mycket mer. Handla Digitalt finns i Umeå och startades 2005 av inbitna naturälskare. De vill erbjuda dig som kund ett sortiment som är behövligt och har just nu 4000 artiklar i sitt sortiment.

Handla Digitalt – onlinebutiken

Det är enkelt att beställa online hos Handla Digitalt och de erbjuder:

  • Snabba leveranser på dina produkter
  • Enhetspris på frakten, så beställ allt på en gång
  • Säker betalning på nätet

Börja fågelskåda

Funderar du på att börja med fågelskådning? På Sofnet.org kan du läsa om fågelskådning och hur du bäst går tillväga för att börja med denna hobby. Tips är att du går med i en fågelförening antingen lokalt eller regionalt. Alla är välkomna och det är inte bara experter som är medlemmar, utan det är en blandad kompott. Här kan du få tips och råd samt delta i exkursioner och träffar av olika slag. Om du är total nybörjare är det bra att anmäla dig till en studiecirkel för att lära dig mer om att fågelskåda. Ytterligare tips är att du skaffar dg en första handkikare att använda till en början. Sedan ju vanare fågelskådare du blir, desto mer avancerade kikare kan du skaffa dig. Glöm inte att det finns en mängd sociala medier du även kan hitta grupper som håller på med fågelskådning. Facebook har flera grupper där du kan gå med och träffa likasinnade. När du blivit varm i kläderna, så kan du satsa på att komma med i club300 som är ”kryssare”, vilket innebär att de för listor över hur många arter av fåglar de sett.

10 Apr 2015

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Aerofoto tillhandahöll en tjänst för flygfoto.
De använde en zeppelinare som gjorde att kostnaden var en bråkdel jämfört med kort tagna från helikopter/flygplan.

Utöver zeppelinare användes en 17 meters teleskopmast samt att man tog bilder även från marken.

Ett kort tag under 2008 drev Attila Gál som låg bakom Aerofoto en blogg på nätet, men inga inägg har gjorts på flera år. 2009 hade nya inlägg gjorts på en annan blogg.

Så här kan det se ut, när man är uppe i en zeppelinare;