Jämför enkelt på nätet

Brukar du liksom jag handla en del på nätet? Då vet du säkert att det finns ju hur mycket som helst och att utbudet av både nätbutiker och prylar är stort. Idag kan man ju faktiskt handla i hela världen om man så vill! I Sverige har vi många bra butiker, som erbjuder allt från mat, kläder, musik till en massa annat som man kan ha behov av. Om du är på jakt efter en särskild sak, som det finns många märken av, så kanske du funderar på vilken av dem som är bäst? Det kan gälla en barnvagn så väl som en gräsklippare eller eltandborste. Det du kan göra är att besöka konsumenttester.se. Här finns det mängder av artiklar om olika produkter, det finns bäst i test och det finns rabattkoder. På konsumenttester.se hittar du sammanställningar över många olika produkter samt att de även presenterar testvinnare, vilket kan underlätta för dig i ditt val. Att besöka konsumenttester och jämföra innan du shoppar loss är därmed inte fel!

Hitta rabattkoder

Konsumenttester.se har inte bara bäst i test och artiklar utan de erbjuder även kampanjkoder, rabatter med mera hos en mängd olika butiker på nätet. De priser du ser på deras sida är i realtid, så du behöver inte gå in på varje sida enskilt för att jämföra. Genom konsumenttester kan du hitta rabattkod som gör att du får det du tänkt köpa till ännu bättre pris. Bland de kategorier som de har tester så väl som rabatter hittar du hem, trädgård, kläder, sport och fritid, bil, elektronik, barn och mycket mer.

1 Nov 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Aerofoto tillhandahöll en tjänst för flygfoto.
De använde en zeppelinare som gjorde att kostnaden var en bråkdel jämfört med kort tagna från helikopter/flygplan.

Utöver zeppelinare användes en 17 meters teleskopmast samt att man tog bilder även från marken.

Ett kort tag under 2008 drev Attila Gál som låg bakom Aerofoto en blogg på nätet, men inga inägg har gjorts på flera år. 2009 hade nya inlägg gjorts på en annan blogg.

Så här kan det se ut, när man är uppe i en zeppelinare;