Här kan du hitta en bra fotograf i Sörmland

Det finns många tillfällen man kan behöva en professionell fotograf. Det är dels om man vill ta porträttbilder, eller fina bilder på barnen. Det kan vara när man ska ta kort på brudparet och det kan vara så att företaget behöver bra företagsbilder. Det finns en bra fotograf i Sörmland som tar bilder från Vingåker, Flen och Eskilstuna bl.a. Hon heter Catrine och hos henne kan man få bilder på det man behöver. Hon tar gravidfoton, syskonfoton, familjefoton, företagsfoton och inom kort kommer det även att bli sagofoton.

Bilder är inte fel att ha

Just att ta familjefoton eller foton på barnen är inte fel. Det är roligt att ha, samt att det även är roligt sedan för barnen när de blir äldre. En del väljer att ta en bild varje år, för att man ska se hur de växer för varje år som går. Fina foton att hänga på väggen är därmed ett trevligt sätt att visa upp sina barn på. Om det är så att du vill ha fina foton, på barnen, eller på annat, så ta kontakt med Catrine och se vad hon kan göra för er. Perfekt för er som bor i Sörmland. 

Bilder för företag

Även företag kan ha stor nytta av att ta bra kort. Det kan vare personalfoton eller foton på produkter eller för hemsidan. Då är det bra om det är foton som är tagna av en duktig fotograf som vet vad hon gör. 

24 Mar 2019

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Aerofoto tillhandahöll en tjänst för flygfoto.
De använde en zeppelinare som gjorde att kostnaden var en bråkdel jämfört med kort tagna från helikopter/flygplan.

Utöver zeppelinare användes en 17 meters teleskopmast samt att man tog bilder även från marken.

Ett kort tag under 2008 drev Attila Gál som låg bakom Aerofoto en blogg på nätet, men inga inägg har gjorts på flera år. 2009 hade nya inlägg gjorts på en annan blogg.

Så här kan det se ut, när man är uppe i en zeppelinare;