Föreviga de lyckliga stunderna

För många är familjen det viktigaste man har. Att kunna föreviga alla de härliga stunderna ni har tillsammans så är det inte fel att ta så mycket kort som ni bara kan. Utöver det kan ni så klart även boka en familjefotografering Stockholm. Många tänker att kameran, den ska man bara ha med sig på semestern, men det är inte fel att ta kort, när som under livets stunder. Som tur är så har de allra flesta med sig en nyare mobil, var de än är, så att de kan ta kort med den. Missa inte det som sker, till vardags med, och se till att spara detta som ett minne i form av ett kort. 

Få proffsiga foton

Självklart är det även trevligt att få kort tagna av ett proffs. Det går att göra med barnfotografering Stockholm, så väl som att man väljer att hela familjen ska fotograferas. Dessa kort kan man sedan ta fram, när ni blir äldre, för att minnas tillbaka hur det var då. Genom att låta ett proffs ta era foton så kommer ni även att kunna ha dessa framme, på väggen eller i albumet och det utan att barnen är halvt ur fokus, utan sitter fint, som fotografen bett dem om.

Missa inte vardagsbilderna

Dock är det ändå trevligt med egna foton, från vardagen, så se till att ta kort varje rolig stund ni har tillsammans. Dessa kort måste inte vara proffsiga utan är för er att spara och minnas tillbaka vid.

 

10 May 2018

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Aerofoto tillhandahöll en tjänst för flygfoto.
De använde en zeppelinare som gjorde att kostnaden var en bråkdel jämfört med kort tagna från helikopter/flygplan.

Utöver zeppelinare användes en 17 meters teleskopmast samt att man tog bilder även från marken.

Ett kort tag under 2008 drev Attila Gál som låg bakom Aerofoto en blogg på nätet, men inga inägg har gjorts på flera år. 2009 hade nya inlägg gjorts på en annan blogg.

Så här kan det se ut, när man är uppe i en zeppelinare;