Flygfoto över Panama

En dröm jag har är att flyga över Panama och ta flygfoton! Detta land med fantastiska vyer skulle göra sig perfekt på kort från skyn! Dock är det nog rätt så dyrt att hyra in sig för att åka upp i luften. Dock kan man åtminstone boka en resa till Panama med Inca Tours för att se landet från backen. Panama är ett av Centralamerikas mest utvecklade länder som har en välbyggd infrastruktur. Här kan man välja att bo på bekväma hotell och om man åker med Inca Tours så kan man få en rundresa runt hela landet. Man kan uppleva äventyr i detta land och roa sig med forsränning, ridning och klättring. Man kan även besöka den norra delen av landet för att snorkla kring ögruppen Bocas del Toro. Ett annat sevärt område är San Blas som har flera öar som undvikit att bli exploaterade. Här finns några av världens finaste stränder med en sand som är vit som snö. Man ska inte missa att se den imponerande Panamakanalen heller.

Boka en resa till Panama med Inca Tours

Jag funderar på att boka en resa till Panama med Inca Tours. Med dem kan man få se Panama City samt åks med till världens åttonde underverk. Man kan även göra ett besök i Gamboas regnskog. På Inca Tours hemsida kan man läsa hela resplanen om man vill. Där kan man även läsa på mer om landet i sig och vad det finns för fler resor.

17 Apr 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Aerofoto tillhandahöll en tjänst för flygfoto.
De använde en zeppelinare som gjorde att kostnaden var en bråkdel jämfört med kort tagna från helikopter/flygplan.

Utöver zeppelinare användes en 17 meters teleskopmast samt att man tog bilder även från marken.

Ett kort tag under 2008 drev Attila Gál som låg bakom Aerofoto en blogg på nätet, men inga inägg har gjorts på flera år. 2009 hade nya inlägg gjorts på en annan blogg.

Så här kan det se ut, när man är uppe i en zeppelinare;