Billiga fototapeter – hundratals motiv

Att göra om ett rum med hjälp av billiga fototapeter gör att du kan unna dig extra inredning och annat till det med! Hos Tapetstore kan du välja mellan hundratals eller till och med tusentals olika motiv eller så laddar du upp en egen bild. Tapetstore vill göra Sveriges hem vackrare och därför erbjuder de billiga fototapeter utan att för delen ha en sämre kvalitet på dem.

Tapetstore

Hos tapetstore.se kan du ladda upp egna bilder och beskära dem precis så som du vill att de ska se ut. Följ bara guiden på deras sida. De erbjuder även:

  • Snabb och fri frakt
  • Fototapeter tillverkade i Sverige med hög kvalitet
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Miljövänliga fototapeter
  • Motiv som passar alla smaker och stilar
  • Det är enkelt att beställa online

Tapetstore har tapeter av högsta kvalitet, som är tillverkade i Tierp. De är miljövänliga och brandskyddsklassade. Oroa dig inte över att det skulle vara svårt att sätta upp fototaper, för det är det inte! Alla tapeter är tillverkade i typen non-wowen easy up som innebär att du sätter på ligget på väggen och inte på tapeten. Tapeterna är dessutom lite tjockare än de flesta vanliga tapeterna, så de går inte lika lätt sönder.

Beställ online

Tapetstore erbjuder fri frakt på alla tapeter, oavsett hur många rullar du beställer. Du får dessutom en nöjdhetsgaranti och kan byta fototapeten mot en annan eller få pengar tillbaka om du inte är nöjd. Det går lätt och smidigt att antingen välja ut de tapeter du vill ha eller ladda upp din egen. Du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ när du ”checkar ut”. Med en leverans som är snabb, så har du snart dina billiga fototapeter hemma redo att sättas upp på ditt rums väggar!

19 Dec 2014

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Aerofoto tillhandahöll en tjänst för flygfoto.
De använde en zeppelinare som gjorde att kostnaden var en bråkdel jämfört med kort tagna från helikopter/flygplan.

Utöver zeppelinare användes en 17 meters teleskopmast samt att man tog bilder även från marken.

Ett kort tag under 2008 drev Attila Gál som låg bakom Aerofoto en blogg på nätet, men inga inägg har gjorts på flera år. 2009 hade nya inlägg gjorts på en annan blogg.

Så här kan det se ut, när man är uppe i en zeppelinare;