Best Event ger er en dag ni sent glömmer

Jag har varit iväg på något av det roligaste någonsin! Jag har testat på Bubble Ball och vi bokade genom bestevent.se. Best event som erbjuder Bubble Ball, har kontor på flera olika platser i Sverige, så som Umeå, Stockholm och Malmö och tar emot bokningar från nästan hela landet. Vi kunde välja mellan att skräddarsy vår dag, eller mellan olika typer av paket så som det lilla paketet, mellanpaketet och stora paketet. Vi la till så att vi hade en så kallad 4-kamp, då ingick det utöver bubbleball även jättesäckhoppning, prickskjutning mot ett mål och dragkamp. Vi bokade ett kompisgäng bara, men bubbleball passar även:

  • Möhippa/svensexa
  • Kickoff
  • Företagsevent
  • Teambuilding

Bubble Ball

Bubble Ball uppfanns 2011 av två killar från Norge och nu finns det i stort sett hela världen! Man kan vara allt från 8 personer upp till 80 personer som deltar i att spela bubbleball. Är det många deltagare så kan Best Event anordna miniturneringar. Bubbleball spelas både inomhus och utomhus. När man är ute så är det oftast på gräsplaner. Det bästa är att ha på sig oömma kläder, som sportkläder och träningsskor, då det går till så här att spela:Varje deltagare tar på sig en jättestor bubbla och sedan spelar fotboll med varandra. Man kan köra 5-minuters matcher, beroende på antal deltagare. Detta är helt galet, men fantastiskt roligt sätt att umgås på. Så dra ihop kompisar, eller säg till chefen på jobbet att det är dags att spela!

28 Aug 2015

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Aerofoto tillhandahöll en tjänst för flygfoto.
De använde en zeppelinare som gjorde att kostnaden var en bråkdel jämfört med kort tagna från helikopter/flygplan.

Utöver zeppelinare användes en 17 meters teleskopmast samt att man tog bilder även från marken.

Ett kort tag under 2008 drev Attila Gál som låg bakom Aerofoto en blogg på nätet, men inga inägg har gjorts på flera år. 2009 hade nya inlägg gjorts på en annan blogg.

Så här kan det se ut, när man är uppe i en zeppelinare;