Älska Mallorca

Hur bra det än är hemma, så är det ju som så att man ibland längtar bort lite. Jag tar gärna en resa då och då, främst till Mallorca. Här går det att ta så fina kort om inte annat! Hit har jag åkt i många år, flera gånger om året ibland. Har till och med fundering på att köpa ett hus på Mallorca. Jag menar, har man ett hus på Mallorca som man äger själv, då har man ju alltid ett boende. Man behöver inte ta en charterresa, utan man kan bara ta en flygstol ner. Det är ju bra mycket billigare tänker jag. Sen kan man ju även välja själv hur länge man ska stanna varje gång. Det skulle passa bra att vara där när det är skitväder i Sverige!

Hur köper man ett hus utomlands?

Jag har noll koll på hur man ska gå tillväga när man ska köpa hus på Mallorca, eller andra länder heller för den delen. Tror det är enklare att köpa hemma i Svedala så sett, men det är ju inte ett hus här hemma jag vill ha. Men det är nog som här, att man kontaktar en mäklare, så får de hjälpa en med det. Det är säkert en massa andra lagar och regler som gäller och då är det bra att ha någon som kan alla dem. Så ja, jag får väl traska in till en mäklare på Mallorca nästa gång jag är där. Känner jag mig själv rätt så blir det rätt snart.

28 Jun 2018

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Aerofoto tillhandahöll en tjänst för flygfoto.
De använde en zeppelinare som gjorde att kostnaden var en bråkdel jämfört med kort tagna från helikopter/flygplan.

Utöver zeppelinare användes en 17 meters teleskopmast samt att man tog bilder även från marken.

Ett kort tag under 2008 drev Attila Gál som låg bakom Aerofoto en blogg på nätet, men inga inägg har gjorts på flera år. 2009 hade nya inlägg gjorts på en annan blogg.

Så här kan det se ut, när man är uppe i en zeppelinare;